Yaz Planınıza Göre Size En Uygun Araç Hangisi

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Gezilecek yerler, yolculuğun nasıl yapılacağı gibi birçok detay gün yüzüne çıktı. Tabii bu planları yaparken en büyük problemlerden biri de ulaşım. Rahatça yolculuk yapabilmek, istediğiniz yere giderken kaliteli bir sürüş deneyimi yaşamak için uygun aracı seçmek büyük bir önem taşıyor.
 
Neyse ki artık her ihtiyaca uygun araçlar bulunuyor. İstediğiniz kriterlere ve yazı geçireceğiniz yere göre size en uygun aracı seçme şansına sahipsiniz. Koltuk sayısı, bagaj genişliği gibi birçok özellik ve donanıma sahip olan araçlardan size uygunu hangisi? Acaba bu yaz size en çok hangi araç yakışır?

 

Yazı dağ evlerinde ve yaylalarda geçireceklere:

 
Şehir hayatının yorucu ve gürültülü temposundan uzaklaşmak istiyor ve kendinize doğa ile iç içe bir yaz geçirecekseniz Peugeot 3008 sizin için en ideal araç olacak. Dağ, yayla arazilerine ve her türlü hava koşuluna uyum sağlayacak olan bu araç aynı zamanda iç tasarımı ile de rahat etmenizi sağlayacak.
 
Geniş koltukları ve bagajı sayesinde uzun yolculuklarda dahi keyfiniz kaçmayacak. Peugeot 3008 ile yerden yüksek oluşu sayesinde taşlı ve topraklı yollara da meydan okuyabilirsiniz.  

 

Ne şehirden ne denizden vazgeçebilenlere:

 
Tatil ve denizi ayrı düşünemem ama şehir hayatından da vazgeçemem diyorsanız Peugeot 308 tam da size uygun bir araç. Donanımsal özellikleri sürüş güvenliğinizi sağlarken, tasarım ve ek özellikleri sayesinde kaliteli bir yolculuk deneyimi yaşayacaksınız. Bu araç ile istediğiniz sahillere gidebilecek aynı zamanda şehir hayatında da güvenle boy gösterebileceksiniz.
 
Aracın bagajı deniz için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı alabilecek kapasitede. Ayrıca koltuk düzen ve kalitesi de konforunuzu sağlayacak şekilde tasarlanmış. Otomatik vitesi ise yol boyu uğraşmadan rahatlıkla aracınızı kullanmanıza yardımcı olacak.

 

Yazı şehirde geçireceklere:

 
Yazı şehirde geçirecekseniz Peugeot 508 ile tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Şehir hayatının gereksinimlerini karşılayabilecek sayısız özelliği sayesinde hem havalı hem de kaliteli bir sürüş deneyimi hissedeceksiniz.
 
Yol bilgisayarı, elektrikli camlar, yarı açılır tavan, soğutmalı torpido gözü ve sayısız donanımsal özelliği ile Peugeot 508 yazın şehirden kopamayanların vazgeçilmez aracı olacak. Bu araç sayesinde trafikteyken bile canınız sıkılmayacak.