Peugeot’lar İkinci Elde De Kazandırıyo

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Otomobil satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri de aracın ikinci el satış trafiği. Öncelikli olarak, ihtiyaçlarınızı karşılaması ve bütçenize uygun olması gibi koşulları karşılayan bir araç bulduğunuz zaman satın almadan önce sormanız gereken bir diğer soru ikinci el satış trafiğinin hareketliliği olmalı.

Yeni SUV Peugeot 3008’in 87. Cenevre Otomobil Fuarı’nda 58 kişilik jürinin değerlendirmesi sonucu 2017 ‘Yılın Otomobili’ ödülü almasıyla sektörün en önemli oyuncularından biri olduğunu kanıtlayan Peugeot, ikinci elde de en çok satılan araçlar arasındaki yerini koruyor.
İkinci el araç garantisi sunan Peugeot ikinci el yetkili bayilerinden alınan araçlar, yol yardımını da içeren geniş bir hizmet kapsamıyla alıcısına teslim ediliyor. Peugeot’un gücünü ve özgün karakterini ikinci elin bol seçeneği ve kolaylıklarıyla bir arada sunan marka, ikinci elde de kurumsal hizmet sunarak müşterisine güvence sağlamayı ihmal etmiyor.

Ödüllü Peugeot modelleri ikinci el piyasasında

Yakıt tüketimi açısından incelendiğinde dizel araçlar arasında en dikkat çeken ikinci el modellerden olan Peugeot, ikinci el satışında da kazanç getiren seçenek haline geliyor. Az yakmasıyla masrafları düşüren dizel araçlar, satmaya karar verdiğiniz zaman da kendi müşterisini kolayca buluyor. Sunduğu avantajlarla Türkiye’deki pazar payını istikrarlı bir şekilde büyüten Peugeot, ödüllü modeli SUV Peugeot 3008 ile de Türkiye’nin en çok satan ilk 5 modeli arasında yer alıyor.

İkinci el piyasası hareketleniyor

İkinci el piyasasına hızlı bir giriş yapan SUV Peugeot 3008’nun yanı sıra hafif ticari araç modellerinin en çok tercih edilenleri arasında adı geçen Peugeot Partner 2016’ya göre satışlarını %20 oranda arttırdı. Bu satış artışı, aracın ikinci el piyasasını da hareketlendirdi. SUV Peugeot 3008’un ardından hızla satışa sunulan SUV Peugeot 5008 modeli de ikinci el piyasasında son zamanlarda görmeye başladığımız araçlar arasında yer alıyor.

Yeni modelleriyle otomotiv sektörüne yön veren Peugeot’ta yaşanan hareketlilik, pazara yeni alternatifler sokarken eş zamanlı olarak hem eski hem yeni araçların ikinci el satışlarını da etkiliyor. Sürekli alışverişi devam eden Peugeot modelleri, hem alıcı hem satıcı için avantajlı bir alan yaratıyor.