Peugeot 301 İkinci Elde Sınıfının En Çok Tercih Edilen Otomobil

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

İkinci el pazarı, sıfır araçlarla karşılaştırıldığında çok sayıda alternatifiyle dikkat çekiyor. İkinci el, farklı bagaj hacimleri, yakıt ekonomisi, renk, fiyat aralığı ve diğer özellikleri düşünüldüğünde çok sayıda seçenek sunuyor. Bu sayede herkes için tam da ihtiyaç duyulan marka ve modeli ikinci el araç piyasasında bulmak mümkün. Bu araçlar arasında ise Peugeot 301 sınıfının en çok tercih edilen otomobili olarak karşımıza çıkıyor.
 

Peugeot 301’i öne çıkaran özellikleri

 
Fransız üretimi olan Peugeot 301, farklı iklim ve yol koşullarına uyum göstererek yaz sıcağında ve dondurucu soğuklarda konfor sağlıyor. Orta sertlikteki süspansiyonu, bozuk zeminde güvenli ve rahat sürüşü mümkün kılıyor. Çok soğuk ya da sıcak havalarda uzun süreli sürüşlerde klima sizi ideal sıcaklıkta tutmayı sağlayacak kadar güçlü.
 

Çok sayıda avantaj bir arada

 
Modern tasarımı ve işlevsel donanımı ile hem aile otomobili olarak hem de iş hayatında kullanılmak üzere uygun bir seçenek haline geliyor. Geniş iç hacmi ve sade iç tasarımıyla B sınıfı sedan almak isteyenler için son derece uygun olan Peugeot 301, yüksek yapısıyla da konforu garanti ediyor.
 
İkinci el Peugeot 301’in en avantajlı yanlarından biri elektronik aksamının çok fazla olmaması. Bu sayede arıza ile karşılaşma oranınız düşerken aracın bakım maliyeti de minimuma iniyor. Bu da özellikle ikinci el Peugeot 301 satın almak isteyenler için önemli bir avantaj.
 

Peugeot 301’den ekonomik sürüş imkanı

 
Dünyanın en güvenilir markalarından biri olan Peugeot, bu aracıyla ekonomik sürüş imkanı sunmayı odağına almış görünüyor. Yakıt Tüketim Testi’nden tam not alan Peugeot 301 1.6 lt 92 HP dizel araçla Sinop burnundan Anamur Burnu’na kadar yapılan test kapsamında toplam 1164 km yol kat edilmişti. Yolun sonunda ise ortaya çıkan yakıt tüketimi 3,5 km olmuştu.
 
Bu sonuçlar ikinci el araç satın almak isteyenler için Peugeot 301’in ideal bir seçenek olduğunu kanıtlar nitelikte. Sınıfının en çok tercih edilen otomobil ikinci el Peugeot 301 fiyatları kilometresi ve model yılı başta olmak üzere farklı özelliklerine göre değişiyor.