Neden 2. El Peugeot 5008 Almalısınız

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

İkici el otomobil almak bazen çok daha dikkatli olmayı gerektiren bir süreçken, pek çok kişi 2. el araç satın almaktan asla vazgeçmez. Zira otomobillerin kontağının çevrildiği anda değerinden ciddi biçimde kaybetmesi hepimizin malumudur. Sıfırına eş değer otomobillerin sırf birkaç bin kilometre kullanılmış olmalarından dolayı, on binlerce lira daha ucuza satılmaları söz konusu olmaktadır. 2. el Peugeot alırken de elbette bu durum hemen hemen aynıdır. Bir başka markada olduğu gibi bir Peugeot 5008 alırken de karlı çıkabilmek mümkündür.


2.El Peugeot Satın Almanın Avantajları


Peugeot, ülkemizle deniz aşırı sınırları bulunmayan Fransa tarafından üretilen bir markadır. Dolayısıyla parça tedariği bakımından büyük problemlr söz konusu değildir. Ayrıca, gümrük birliği ilkeleri nedeniyle Fransa’dan ithal edilecek ürünler için gümrük vergisi de ödenmediğinden örneğin bir Japon veya Kore arabasına göre daha avantajlı parça fiyatları söz konusu olabilir.

Buradan çıkaracağımız sonuç; Peugeot yedek parça maliyetlerinin birçok markadan daha avantajlı olduğudur. Ayrıca Türkiye’de ciddi bir pazarın söz konusu olmasından dolayı, Peugeot ve Citroen marka araçların yaygın bir servis ağı vardır. Tüm bunların yanında markanın yedek parça ihtiyaçları için yerli ve uzak doğu imalatı yan sanayi ürünlere de kolayca ulaşılabilir.


Peugeot 5008’i Tanıyalım


2010 yılında ilk örneği piyasaya sürülen Peugeot 5008, kimilerine göre bir SUV, kimilerine göre ise Crossover ismini alır. Hatta bu araç için aile tipi vanet diyenler dahi olur. Zira araç oldukça geniş bir iç hacme ve yüksek bir yapıya sahiptir. İlk türü 1.6HDI konvansiyonel motora sahip olan aracın, yeni nesilleri Blue HDI olarak tanımlanan yeni nesil dizel motora sahiptir. Her iki motor tipi de yaklaşık aynı güce sahipken, Blue HDI motorların biraz daha az yakıt tükettiği ve daha az emisyon ürettiği söylenebilir.

2. el Peugeot alırken içinizin en rahat olacağı modellerin başında hiç şüphesiz 5008 gelecektir. Çünkü aracın en eski örneği 2010 modeldir ve kaza durumları dışında ağır sorunların yaşanma riski, diğer modellere göre daha zayıftır.

7 Kişilik ve 5 Kişilik modellere sahip 5008, yeni nesil üretimlerinde 4x4 seçeneğe sahiptir ve tam otomatik şanzıman ile sunulur. Oldukça gelişmiş teknolojik özellikleri bulunan araç, tam bir aile aracıdır ki, buna yakışan güvenlik özellikleri ile donatılmıştır.


İkinci El Peugeot 5008


Sınıfının en ekonomik araçlarından olan Peugeot 5008, sahip olduğu özellikleri ile rakipsiz denilebilecek bir konumda yer alıyor. Aracı muadili olan farklı bir markaya göre on binlerce lira daha ucuza satın alabiliyor ve güvenle kullanabiliyorsunuz. Şimdi 2.el Peugeot almak için harekete geçin, karlı çıkın…