Kimler Peugeot 3008 Almalı

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Peugeotnun ikinci jenerasyonuyla crossoverdan SUVye dönüşen 3008 bir Fransız modeli. Hem sıfır hem de ikinci elde tercih etmenizi önereceğimiz bir araç. Keskin şık çizgileri, benzersiz konforu ile piyasanın aranan modeli olmaya devam ediyor. Hem ağır hem de şık bir araç görünümüne sahip model olan Peugeot 3008 Türkiye pazarında sevilerek tercih ediliyor.
 
3008 herkesin zevkinden bir şeyler bulabileceğini düşünüyoruz. Crossoverdan SUVye geçiş ancak bu kadar zengin bir model oluşturabilirdi! Peki herkesin kendinden bir şeyler bulacağını söylediğimiz 3008 kimler için tercih sebebi? Bakalım.

 

Geniş ama spor model seviyorsanız

 
Büyük araçlar hantal görüntüsünden dolayı dezavantajlı olurlar. Fakat 520 litre hacme sahip bir bagaja rağmen Peugeot 3008 spor havasını bozmadı. Büyük ve şık spor bagaj ile kalabalık ailelerin gözbebeği olacak gibi duruyor. Aracın iç kapı yanlarındaki geniş raflar geniş aileler için yine bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

 

Hem uzun hem kısa yollarım var konfor düşkünüyüm diyorsanız

 
Geniş iç hacmi ve yüksekliği ile ferah ve konforlu sürüş sevenler için şahane bir tercih. Uzun ve kısa yol tercihleri için ayrı ayrı avantajlara sahip Peugeot 3008, maceracı ruhlara ve aracı ile dikkat çekmeyi sevenler için ön plana çıkan bir model. Döşeme kalitesi, iç hacim genişliği, koltuk masajı ile  özellikle de uzun yolda konforunuzu maksimum seviyede tutmayı sağlayacak gibi görünüyor.
 
Teknolojik tasarımlar dikkatinizi çekiyorsa 3008 size göz kırpacaktır. Kabinde tuş takımının teknolojik tasarımı oldukça dikkat çekiyor. Donanımda da teknoloji başınızı döndürebilir, neler mi var; ayak hareketi ile sensörle açılan bagaj kapağı, geri görüş kamerası, digital gösterge paneli, can tavan, 7 inç boyutunda eğlence panel sistemi.

 

Güçlü ve ekonomik bir arayış içindeyseniz

 
120 beygir gücünde, 1.6 motor gücüne sahip, tam otomatik Peugeot 3008 şehir içi kullanımı için yakıt tüketiminde avantajlı bir performansa sahip. Motor gücü olarak uzun ve kısa yol mesafelerinde sizi üzmeyecek bir seçenek olacaktır.

 

Güvenlik konusunda titizseniz

 
Kaliteli şasi ve lastik seçeneği ile yol tutuşu konusunda yüksek performans yakalayacaksınız. Peugeot 3008 ile bozuk yollarda, virajlarda, ani frenlerde can güvenliğiniz emin ellerde.

 

Sonsöz

 
Konfor, şıklık, gösteriş, performans, verim, ekonomik açıdan kesinlikle önerdiğimiz Peugeot 3008 hem kısa hem uzun yollarda, ne kadar kalabalık bir aile olursanız olun en iyi yol arkadaşınız olacaktır.