İkinci El Peugeot Almanın Artıları ve Eksileri (307 ve 3008 Örnekleriyle

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Peugeot; Ford, Volkswagen ve Toyota ile birlikte en çok ikinci el araç satışı gerçekleşen araba markaları arasında yer alıyor. Özellikle 307 ve 3008 modelleriyle büyük ilgi gören Peugeot ikinci el araçlarla ilgileniyorsanız doğru sayfadasınız. İkinci el araç satın alırken doğru karar verdiğinizde önemli bir yatırım yapmış olursunuz. Bu nedenle alacağınız aracı iyice tanıdığınızdan emin olun.
 
Gelin, ikinci el Peugeot satın almanın olumlu ve olumsuz yönlerine birlikte bakalım.
 

Peugeot’nun tasarımı şık ve kullanışlıdır

 
Tarzıyla şehirli sürücünün aradığı şıklığı sunan Peugeot, şehir dışı kullanımda farklı ihtiyaçları da karşılıyor. Hem kullanım kolaylığı hem de çekici görünümüyle standart tasarımlara sahip araçların karşısında dikkatten kaçmayacak bir alternatif olarak ortaya çıkar.
 
Araçların hemen hemen hepsinin iç hacmi geniştir ve hem sürücüye hem yolculara kolaylık sunmak üzere tasarlanmıştır. Peugeot 307 gibi aslında çok geniş olmayan bir araç bile alternatiflerinden çok daha kullanışlı bir iç tasarımda sahiptir.
 

Konforlu ve ekonomik sürüş imkanı sunar

 
Fransa’nın en eski araba markası Peugeot, tüm dünyada özellikle yüksek konfor sunmasıyla bilinir. Viraj ve yol tutuşu konusunda başarılı bir marka olması sayesinde, sarsıntısız bir yolculuk imkanı sunar.
 
3008in Peugeotnun direksiyonun arkasında 12,3 inçlik bir ekrana sahip olan en son i-Cockpit ekranı bulunur. Direksiyonun özelliği sayesinde direksiyon simidinin üstünden karşıyı görmek kolaydır. Bu özellikleriyle sürüş konforu önemli ölçüde artar.
 
Peugeot 3008, 2017 yılında Avrupa’da Yılın Otomobili (Car of the Year 2017) seçildi. SUV kategorisinin en dikkat çeken modellerinden biri olarak yüksek teknolojisi, yepyeni tasarımı ve rekabete ayak uyduran motor seçenekleriyle farklı zevkler ve bütçeler için fark yaratır.
 

Güvenlik hücresi çok güçlü

 
Peugeot 307, EuroNCAP çarpışma testlerinde 5 üzerinden 4 yıldıza değer bulundu. Çünkü ön çarpışma sırasında sürücünün göğsü direksiyon simidine ve yolcunun başı ön kısma çarptı. Bu test sonucu bir anlamda eksi yön sayılsa bile bundan daha önemli sayılabilecek bir özellik testten tam puan aldı.
 
Peugeot 307’nin güvenlik hücresi ve yan etki performansı çok güçlü bulundu. Bu da aracı son derece güvenli hale getiriyor.