İkinci El Peugeot Almanın 5 Avantaj

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Otomotiv sektörünün en köklü firmalarından olan Fransa kökenli Peugeot, her amaca ve bütçeye hitap edecek modellere sahip. Peugeot marka araçların ikinci elleri de sıfır kilometreleri kadar çok alıcı buluyor. İşte ikinci el Peugeot almanın beş avantajı.

 

Dizel modelleri piyasaya göre az yakıyor

 
Bir aracı ikinci el olması kadar hesaplı yapan bir şey varsa o da dizel olması. Yeni nesil modellerinde tam otomatik vitesli dizel seçenekleri sunması ikinci el Peugeot modellerini tercih edilebilir kılıyor.
 
Peugeot, dizel motor teknolojisinde lider markalardan biri. İkinci el tercih ederken temiz kullanılmış bir dizel modelinden almak oldukça makul.

 

Ekonomik bir marka

 
Peugeot, kullanışlı ve ekonomik olmasıyla biliniyor. Bu şekilde ortalama sürücüye cazip geliyor. Sıfır kilometre modeller bile piyasada uygun fiyatlı bulunduğuna göre, ikinci el araçların fiyat performans oranı daha da başarılı diyebiliriz. Maliyeti düşünen sürücüler için makul modeller sunuyor.

 

Motorları verimli ve çevreye duyarlı

 
Peugeot, geliştirdiği teknolojiler ve ürettiği araçlarla çevre duyarlılığını ortaya koyan bir marka. Peugeot 308, 2015 yılında “Düşük Karbon Kahramanı” ödülüne layık görüldü. Kirliliği önlemeye yönelik teknolojileri uygulamaya yönelen firma, hem çevreci hem de ekonomik.
 
İkinci el aracınızı Peugeot tercih ederek çevreci üretimin bir parçası olabilirsiniz.

 

Şık bir tasarıma sahip

 
Tasarımı kötü olan araçlar ne kadar yeni olursa olsun dış görüntüye dikkat eden sürücülerin ilgisini çekmeyebiliyor. Aksine, Peugeot modeller de her otomobil gibi kullanıldıkça yıpransa da tasarım açısından avantajlı olduğu için alıcı bulmaya devam ediyor.
 
Özellikle son Peugeot modellerinin tasarımları oldukça beğeniliyor. İkinci el olması da estetik anlamında fiyat performans oranını iyileştiriyor. Bu yönüyle ikinci el Peugeot araçlar, zevk sahibi sürücülere hitap ediyor.

 

Aile kullanımına uygun

 
Peugeot şehirde rahat kullanılabilen aileye uygun bir araç imajı çiziyor. Örneğin Peugeot 5008 modeli aileler tarafından ikinci el araç olarak sıkça tercih ediliyor.
 
5008 modelinin ön koltuk kafalıklarında bulunan LCD panelleri özellikle çocuklara hitap eden bir yenilik. Gerektiğinde açılabilecek ekstra iki koltukla kapasitesi yedi koltuğa kadar çıkabiliyor.