İkinci El Araçlarda “101 Nokta Kontrol” Nedir

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

İkinci el araç almak isteyen birini düşündüren en önemli mesele, almak istediği aracın gerçekten söylenen özelliklere sahip olup olmadığıdır. Almayı planladıkları aracın daha önce başka biri tarafından kullanıldığını bilen tüketiciler, haklı olarak aracın teknik ve görsel özelliklerine dair bir endişe yaşarlar. 101 Nokta Kontrol, araçları en ince ayrıntılara dek detaylı bir testten geçirerek ikinci el araç almak isteyenleri bu endişeden kurtarıyor


İkinci el araçta güvence


101 Nokta Kontrol, satışa sunulan ikinci el araçların uzman danışmanlar tarafından geniş ölçekli bir incelemeden geçirildiği test sürecinin ismi. Bu süreçte araçlar iç teçhizattan dış görünüşe, motor mekaniğinden elektronik donanıma, geçmiş kullanımından güncel durumuna dek kapsamlı bir teste tabii tutuluyorlar.

Testin sonunda uzmanlar tarafından hazırlanan rapor, ikinci el araç almak isteyen tüketicilere almayı planladıkları araca dair güvenilir bir bilgilendirme sağlıyor. Almak istedikleri ikinci el araç hakkında ihtiyaç duydukları tüm bilgilere sahip olan tüketiciler son dakika sürprizlerinden korunmuş oluyorlar.


Eksiksiz bir test


İkinci el araçlarda 101 Nokta Kontrol testinin sağladığı güven, uzman eliyle yapılmasının yanında kapsam genişliğinden de geliyor. 101 Nokta Kontrol ile almayı planladığınız ikinci el aracın yalnızca cam, bagaj kapağı, tampon, şasi, boya gibi dış yüzey unsurlarına değil, iç mekaniğine dair de bilgi sahibi oluyorsunuz.

Bu iç mekanik testi, şanzımandan egzoza, klima sisteminden hava yastıklarına, salıncaklardan viraj demirine, ABS ünitesinden lastik hava basıncına dek geniş bir inceleme sağlıyor. Bu sayede aracın motor dinamiği, elektronik donanımı ve yürüyen aksamının gücüne dair detaylı bir değerlendirme sağlıyor. 101 Nokta Kontrolü ayrıca emniyet kemeri, döşemeler, koltuklar ve direksiyon simidi gibi iç mekan unsurlarını da test ediyor.  

101 Nokta Kontrol testi, incelenen araçta bakılmadık hiçbir detay bırakmıyor. Bu sayede almayı düşündüğünüz ikinci el araçla ilgili her türlü bilgiye, aracı almadan önce sahip olma imkanı yaratıyor. Alacağınız aracı önceden tanıyor olmak, hem karar sürecinizi kolaylaştırıyor hem de ürüne olan güveninizi pekiştiriyor. 101 Nokta Kontrol testi sayesinde ikinci el araç alırken endişelenmenize gerek yok.