Ailelerin Favori Peugeot Modelleri Hangileri

Peugeutlar ikinci elde de 2127849583 06 06 2017 12 14 29

Farklı ailelerin farklı ihtiyaçları vardır. Kalabalık aileler, şehirden uzak yaşayan aileler ya da ekonomik bir araç arayanlar... Her bir aile modeli ve beklentisini karşılayan farklı Peugeot’ları ikinci el pazarında bulmak mümkün. Son zamanlarda ikinci el Peugeot’larda özellikle Peugeot 3008, Peugeot 208 ve Peugeot 308 ilgi görüyor.
 

Güvenli, şık ve konforlu: Peugeot 3008

 
Ailelerinin güvenliğini ve ardından konforunu düşünenler için Peugeot 3008 güvenin yanı sıra şık ve konforlu bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Spor ve tasarım şıklığı nedeniyle enerjisi yüksek ailelere hitap eden 3008, SUV sınıfının en çok satan modelleri arasında yer alıyor.
 
Peugeot 3008’in en önemli özellikleri arasında Adaptif Cruise Kontrol ve otomatik fren sistemleri sayılabilir. Güvenli Takip Mesafesi sistemi çarpışma riskine karşı uyarırken, Aktif Güvenlik Freni sistemi gerekli durumlarda aracı otomatik olarak frenler. Bu özellikleriyle güvenin en üst seviyelerde olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
 
Ekonomik ve işlevsel: Peugeot 208
 
Çok kalabalık olmayan ailelerin tercihi bir Peugeot 208, Hatchback sınıfının modası geçmeyen araçları arasında yerini alıyor. 285 litrelik bagaj hacmiyle ebadına göre son derece ideal eşya taşıma kapasitesine sahip araç, fiyat performans olarak öne çıkıyor. Şehir içinde ve şehir dışında kullanıma uygun araç, özellikle yolcu güvenliği testlerinden de tam not almayı başararak pek çok vaadi bir arada sunuyor.
 
En sık tercih edilen Active versiyonu, Lastik Basınç Kontrol Sistemi, ABS, EBD, ESP gibi özellikleriyle maksimum güvenlik sağlıyor. Hız sabitleme sistemiyle de daha konforlu bir sürüş imkanı sunuyor. Peugeot 3008’in sunduğu Cruise Control özelliği Peugeot 208’de de yer alıyor.

 

Sportif Tasarım: Peugeot 308

 
Konfor ve güvenliğin üst düzeyde tutulduğu Peugeot 308, kendine has sportif tasarımıyla tam anlamıyla göz dolduruyor. En az yakan araçlardan biri olan 308, konfor ve teknolojiden vazgeçmeyen aileler için satın alma sonrasında ekonomik bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Tutumlu ve atak olarak nitelendirebileceğimiz model, ilk çıktığı yıldan bu yana segmentinin önemli bir parçası. Yeni modellerinde daha çağdaş ve sportif tasarım çizgilerine kavuşan araç, tüm özellikleri bir arada görmek isteyen aileler için ideal bir seçenek olabilir.